Over ons

Onze zekerheden

  • U heeft één vast aanspreekpunt (Jos, Ron of Marion) die u tot en met de dag van de uitvaart met alles begeleidt.
  • Wij werken niet met een avond-, weekend- of nachttarief.
  • U ontvangt uiterlijk de volgende dag van ons een concept begroting met de garantie dat er geen onverwachte bijkomende kosten meer zijn. Deze begroting is een "open-begroting" waarop u exact kunt zien wat alles kost.
  • Omdat we alles in eigen beheer hebben, zijn we in staat onze prijzen laag te houden.
  • Een rouwbezoek in ons eigen uitvaartcentrum is niet aan vaste tijden gebonden. Loopt een rouwbezoek uit is dat ook geen enkel probleem.
  • U beslist alles zelf en wij begeleiden u daarbij.
  • En misschien wel het aller belangrijkste: we zijn gewoon onszelf.

Ons Team

Jos Buitelaar

Uitvaartverzorger

Ik ben circa 10 jaar werkzaam geweest als politieagent. Echt iets voor mensen kunnen betekenen in moeilijke tijden is wat mij in het politiewerk het meest heeft aangetrokken. Het toenemende geweld heeft er toe geleid dat ik mijn ontslag bij de politie heb genomen en de overstap naar het bedrijfsleven heb gemaakt.

Ik ben daarna geruime tijd directeur van een bedrijf in zakelijke dienstverlening geweest. Ik miste echter het echte persoonlijke contact met mensen en het echt iets voor iemand kunnen betekenen. Daarom heb ik in 2009 de overstap naar de uitvaartbranche gemaakt en ben ik een eigen uitvaartonderneming begonnen.

Ron Verlaek

Uitvaartverzorger

Ik heb als zelfstandig ondernemer een aantal winkels gerund en ben bedrijfsleider geweest bij een aantal vestigingen van een landelijke winkelketen. In al mijn werkzaamheden staat voor mij oprechte aandacht voor alle mensen om mij heen centraal. Mijn kracht is dat ik een echt “mensenmens” ben.

De overstap naar de uitvaartbranche is voor mij dan ook een logische en mooie stap geweest. Ik vind het een voorrecht om dit werk te mogen doen.

In 2014 ben ik mede-eigenaar van de uitvaartonderneming geworden.

Marion van den Biggelaar

Uitvaartverzorger

Sinds ik in de uitvaartbranche werk merk ik dat ik altijd het oprechte contact met mensen heb gemist. Het geeft zoveel voldoening er écht voor iemand te kunnen zijn. Natuurlijk kan ik het verdriet niet wegnemen, maar ik kan het wellicht wat verzachten door te luisteren naar uw wensen en u te ontlasten van bijkomende zaken rondom het verzorgen van een afscheid. In zo’n heftige periode vind ik het erg belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

De dood brengt het leven heel dichtbij. Daarom is het ook zo bijzonder om in die tijd daar samen met u bij stil te staan en samen vorm te mogen geven aan de uitvaart.